Sanathmal Reddy ResidencePosted by admin | 3 responses.

DSC_0004

Sanath malreddy
A young returning N.R.I couple commissioned us to design a Vastu compliant home for their small family on an awkwardly long and narrow site in the swish Jubilee Hills neighborhood of Hyderabad. It was to be a fitting venue for them to slip back in homeland after successful professional careers abroad and to say hello to old friends and new.

Inspired by their vibrant personalities and the acquired patina of U.S sensibilities, we opted to design a bold statement in the post-modern design style, pushing the versatility of concrete and steel to the limits of technology. Cantilevers and pergolas leap into the skyline linked by expansive sheets of glass. The interiors are stylishly global. A penthouse bar, home-theater and deck pool together sculpt the Wow factor of the terrace which is the venue of frequent soirees.