Suresh Reddy
Client Name – Suresh Reddy
Location – Jubliee Hills, Hyderabad
Year of completion – 2009

A series of interlinked and interchanging covered spaces with garden areas roofed. Parabolic Ferro cement concrete shell roofs, glass and natural stone blend together in a progression of covered and open spaces creating a very tropical ambience with a stream like water body and panoramic vistas of the garden.

To compliment the modernity of the buildings architecture, the landscape has been designed to be minimal. A meandering water body with pools, jets and cascades links the various parts of the plan changing levels of the building. The rocks were mechanically imported on to strategic locations in the stairways and garden.

Have a question?

Let us know what we can do for you, and we'll be in touch with you as quickly as possible.



captcha

Just another WordPress site